15.9 C
Lazarevac

Aktivnosti lazarevačke Turističke organizacije

Lazarevačka Turistička organizacija učestvovala je na 43. Međunarodnom sajmu turizma, na štandu Grada Beograda a imali su predstavljanje i na štandu Kacelarije za Kosovo i Metohiju.

Promovisana je brošura „Pešačke i biciklističke staze Lazarevca“ kao vid aktivnog odmora a posetioci su bili upoznati  i sa raznolikim turističkim potencijalima lazarevačke opštine.

Direktor TO Lazarevac,Mirko Kovačević, podseća i da je, kada su u pitanju aktivnosti ove organizacije, završen nagradni konkurs za najlepšu fotografiju sa pecanja.

Prvo mesto pripalo je Nikoli Pletiću, drugoplasirani je Nikola Radovnović dok je na trćem mestu fotografija Nikole Isajlovića.

U kategoriji „Najlepše pecaroško mesto“ pobedu je odneo Dragan Miljanić ,dok je za najskrovitije pecaroško mesto trijumfovala fotografija Ane  Jovanović.

Nagrađen je i trofejni ulov Lazara Milanovića koji je na Kolubari upecao smuđa teškog 8,6 kilograma.

Fotografije će biti predstavljene na izložbi koja se očekuje za oko mesec dana. Ono na čemu se trenutno radi, jeste postavljanje QR kodova pored svake fotografije kako bi posetioci mogli da lociraju i posete mesta na kojima su one nastale.

lazarevac.info / kissinfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti