15.9 C
Lazarevac

Besplatni tableti podeljeni učenicima u školi u Dudovici

U okviru projekta Beotablet, predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa svojim saradnicima u OŠ „Mihailo Mladenović Selja“ u Dudovici započeo je podelu besplatnih tablet računara na teritoriji naše opštine, koji su namenjeni učenicima od trećeg do šestog razreda. Ovom prilikom tablete je dobilo 127 učenika koji će im koristiti u daljem obrazovanju. Pored učenika, besplatne laptopove, dobili su i nastavnici ove škole. Akciju podele tableta nastavlja se i u ostali školama sa teritorije naše opštine već u toku naredne nedelje.

Prilikom posete Dudovici, Stević je direktorku škole Zoru Gajić upoznao i sa informacijom da je opština Lazarevac završila postupak ozakonjenja i da je nakon toga dobijena upotrebna dozvola. U međuvremenu smo pokrenuli izradu projektno – tehničke dokumentacije za rekonstrukciju objekta škole, što će omogućiti nova ulaganja u ovaj objekat, zamenu krovne konstrukcije, postavljanje fasade i poboljšanje energetske efikasnosti uvođenjem modernijeg i efikasnijeg grejanja, kao i rekonstrukciju mokrih čvorova.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti