4.8 C
Lazarevac

Bez golova u Lazarevcu

U meču koji je odigran u nedelju 13. marta u 27. kolu Super lige Srbije, Kolubara i Radnički iz Kragujevca odigrali su nerešeno rezultatom 0:0. Fudbaleri Radničkog ovom utakmicom prekinuli su seriju od tri uzastopne pobede.

Šef stručnog štaba zeleno-crnih Dejan Đurđević, na konferenciji za medije istakao je da bila vrlo korektna igra i realan rezultat i dodao da im je primarni cilj opstanak u Super ligi Srbije, tako da im je bitan svaki bod koji osvoje.

Fudbaleri Kolubare i Radničkog iz Kragujevca na lazarevačkom stadionu odigrali su utakmicu nerešeno rezultatom 0:0, u 27. kolu Super lige Srbije. Obe ekipe u prvom poluvremenu imale su šanse za golove ali ipak to nisu iskoristile, strelci nisu uspeli da pronađu put do mreže. Zeleno-crni su meč završili sa desetoricom jer je u 82. minutu Uroš Đuranović dobio drugi žuti karton što je rezultiralo njegovim isključenjem. Ekipa Radničkog iz Kragujevca nije iskoristila brojčanu prednost i utakmica je završena bez golova. Šef stručnog štaba Dejan Đurđević pohvalio je obe ekipe a posebno se osvrnuo još jednom na primarni cilj zeleno-crnih, opstanak u Super ligi Srbije, tako da im je svaki bod bitan kao i ovaj koji su osvojili na ovoj utakmici.

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović kazao je da je teren jako težak za igru što je donekle uticalo i na ovakav rezultat na kraju utakmice. Kazao je da su fudbaleri Radničkog imali svoje šanse u drugom poluvremenu ali da to nisu iskoristili. Pohvalio je fudbalere Kolubare istakavši da su odlična ekipa sa dosta kvalitetnih igrača i dodao da za zeleno-crne nema zime i da je po njegovom mišljenju realan opstanak Kolubare u Super ligi Srbije. U 28. kolu Super Lige Srbije Radnički iz Kragujevca dočekuje ekipu imenjaka iz Niša.

U 28. kolu Super lige Srbije Kolubara gostuje Crvenoj zvezdi. Zeleno-crni se trenuto nalaze na 10. mestu sa osvojena 33. boda.

lazarevac.info / geminfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti