15.9 C
Lazarevac

Da porodilište još bolje funkcioniše – Prof. dr Đukić sa lazarevačkim socijalistima

Štand opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Lazarevcu posetio je juče prof. dr Vladimir Đukić, kandidat za republičkog poslanika i direktor  Kliničko bolničkog centra „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“.

Predsednik lazarevačkih socijalista Marko Mijušković podsetio je na izuzetnu ulogu i značaj KBC tokom pandemije Korona virusa i istakao važnu  Đukićevu ulogu u radu ove ustanove.

„Smatram da mi socijalisti možemo da budemo ponosni na to kakvog kandidata imamo  na našoj parlamentarnoj listi . Na našoj listi nalazi se i glavna sestra KBC-a , Nataša Bogunović i ona će biti prva medicinska sestra koja će biti  sigurno poslanik u Narodnoj skupštini  Srbije’’, kazao je Mijušković.

Profesor doktor Vladimir Đukić kao konkretan predlog izneo je poboljšanje i usavršavanje rada lazarevačkog porodilišt

„U svakodnevnom našem radu mi se trudimo da život građana učinimo bar za nijansu boljim nego što je bio. Ako ovde već imamo vanbolničko porodilište ja ću predložiti kolegama da dođu kod nas i vide kako izgleda  to, posle „Narodnog fronta’’, najveće porodilište u Srbiji  koje je odlično organizovano i ima preko 4000 porođaja,’’ rekao je Đukić.

lazarevac.info / kissinfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti