4.8 C
Lazarevac

Dan škole „Vojislav Voka Savić“

Osnovna škola „Vojislav Voka Savić“ prigodnim programom na platou kod Rudarske česme u Lazarevcu obeležila je dan škole. Škola ove nedelje sprovodi „Vokinu nedelju“ u sklopu koje organizuje niz aktivnosti kako bi učenici predstavili sve ono što su naučili u prethodnom periodu.

Danas je 133. godina otkad je počelo obrazovanje na teritoriji opštine Lazarevac i  67. godina same škole „Vojislav Voka Savić“ rekao je direktor Nenad Živanović.

Prigodnim programom na platou kod Rudarske česme, učenici i nastavnici obeležili su dan Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“. Danas je 133. godina kako je počelo obrazovanje u opštini Lazarevac i 67. rođendan same škole, rekao je direktor Nenad Živanović. Povodom dana škole, u toku ove nedelje se organizuje program „Vokina nedelja“ u okviru koje se sprovode brojne aktivnosti u kojima učestvuju i deca iz drugih škola.

Glavni akcenat programa koji je izveden kod Rudarske česme jeste negovanje srpskog jezika, a učestvovali su učenici nižih razreda.

Direktor Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ izrazio je zadovoljstvo održanim programom i dodao da su se učenici tokom manifestacije u centru Lazarevca posetiocima prikazali u najboljem svetlu.

lazarevac.info / geminfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti