15.9 C
Lazarevac

DANCE ZONE – Međunarodni plesni spektakl

Nakon 2 godine pauze, „DANCE ZONE“, veliko Međunarodno plessno takmičenje u organizaciji plesnog kluba „Kolus“ iz Lazarevca biće održano u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ u nedelju 27.marta.Tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević pozvao ljubitelje igre da u što veém broju posete ovaj plesni spektakl.

„Iskoristio bih priliku da pozovem sve naše sugrađane ali i komšije iz susednih opština da dođu u nedelju i provedu ugodnan dan uživajući u ovom plesnom takmičenju“, rekao je Stević.

Predsednica plesnog kluba „Kolus“ Sandra Đurđević najavila je pravi plesni spektakl.Drugi po redu festival „Dance Zone“ koji je takmičarskog karaktera okupiće 1400 učesnika iz pet zemalja a obezbeđen je i novčani nagradni fond.

„Ko od najboljih formacija, grupa, solista i parova uđe u Gala show deli novčani fond. Imamo domaće i internacionalne sudije a učesnici su iz Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Crne Gore i Srbije“, rekla je ona.

Drugi po redu plesni festival Dance Zone biće održan u nedelju 27,marta u SRC Kolubara Lazarevac na dva stejdza u više kategorija a defile svih učesnika planiran je za 15.30 časova.

lazarevac.info / kissinfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti