15.9 C
Lazarevac

Dukanac: Danas nas očekuje težak ispit

Ekipa Kolubare u 33. kolu Linglong tire Superlige Srbije danas od 16 časova na svom stadionu dočekaće ekipu Novog Pazara. Kolubara je plejaut fazu ligaškog takmičenja započela sa dve pobede protiv Metalca i Radničkog 1923 iz Kragujevca, a susret sa Novim Pazarom prilika je da Kolubara gotovo i matematički obezbedi opstanak u Superligi Srbije. Na konferenciji za novinare govorili su igrač Nemanja Andrić i šef stručnog štaba Veroljub Dukanac.

Hvala bogu da smo uspeli da pobedimo u prve dve utakmice i stvarno smo na dobrom putu da ostvarimo zacrtani cilj, a to je opstanak u Superligi. Matematički još uvek nismo obezbedili opstanak, i još ima pet utakmica da se odigra, a nama je svaka sledeća najbitnija. Što pre uspemo da završimo taj posao to je bolje za nas, jer cele godine radimo u određenoj tenziji i dosta bi nam značilo kada bi sutra pobedili i na taj način bi mogli da kažemo da malo rasterećeniji privedemo šampionat kraju, rekao je na konferenciji za medije Nemanja Andrići i iskoristio ovu priliku da pozove navijače da sutra ispune tribine Kolubarinog stadiona jer su igrači to svojom borbenošću u igrama u prethodnom periodu zaslužili.

Lepo je sada posle dve dobijene utakmice protiv Metalca i Radničkog u Kragujevcu i svi smo srećni, ali jednostavno nemamo vremena za slavlje, već sutra imamo veoma tešku utakmicu protiv Novog Pazara, koja je ekipa u nekom igračkom uzletu i zadnjih nekoliko utakmica pravi dobre rezultate i dobro igra, tako da imamo težak ispit. Malo smo emotivno potrošeni posle ove dve pobeđene utakmice i treba prikupiti snagu i uozbiljiti ekipu da sutra pokažemo da nije ovo slučajno, kazao je šef stručnog štama Kolubare Veroljub Dukanac i dodao da je njegova ekipa sa prethodne dve pobede napravili veliki iskorak ka opstanku ne samo zbog bodovne razlike koja je vidljiva na tabeli već i zbog činjenice da sve one ekipe koje se bore za opstanak u nastavku prvenstva očekuju i međusobni dueli. Nećemo razmišljati o drugima, probaćemo samo da razmišljamo o nama i načinu kako da ovo prvenstvo završimo na najbolji mogući način, naveo je Dukanac i dodao da u sastavu Kolubare protiv Novog Pazara neće biti zbog kartona Bakića i Kočovića.

lazarevac.info / geminfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti