15.9 C
Lazarevac

Fudbaleri Kolubare počeli zimske pripreme

Šef stručnog štaba Kolubare Dejan Đurđević izvršio je prozivku fudbalera na koje će računati u nastavku takmičenja u Superligi Srbije. Na prozivci su se pojavili svi igrači koji su završili polusezonu sem Đuranovića i Nikolića koji su po dogovoru odsutni još dva dana. Kolubara je u prelaznom roku dobila prvo pojačanje, u pitanju je Miloš Zečević koji je došao iz Rudara iz Pljevalja. Prema rečima Đurđevića, u planu je da se prvi deo priprema odradi u Lazarevcu do 20. januara, a potom igrači putuju u Tursku, gde će imati odlične uslove za završetak priprema pred nastavak prvenstva.

Trener Kolubare Dejan Đurđević izvršio je prozivku fudbalera za nastavak prolećnog dela prvenstva. Na prozivku su se odazvali svi igrači koji su završili prvi deo sezone, osim Đuranovića i Nikolića koji su, u dogovoru sa klubom, odsutni još dva dana.

U Kolubaru je stiglo prvo pojačanje, a radi se o mladom Milošu Zečeviću, koji je u Lazarevac stigao iz pjevaljskog Rudara. Prvi deo zimskih priprema igrači će odraditi u Lazarevcu, a drugi u Turskoj, u kojoj će imati odlične uslove za rad, izjavio je šef struke Dejan Đurđević.

Dejan Đurđević

Remizirajući prvi deo sezone Đurđević je rekao da bi bio izuzetno zadovoljan da je Kolubara osvojila šest bodova više. Kaže da su zeleno – crni mnogim timovima pomrsili račune i dodaje da su ciljevi ostali nepromenjeni – opstanak u Superligi.

Fudbaleri Kolubare prolećni deo prvenstva otpočeće utakmicom protiv Voždovca.

lazarevac.info / geminfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti