15.9 C
Lazarevac

Javni poziv za udruženja poljoprivrednika

Gradska opština Lazarevac raspisala je  danaas Javni poziv ka Udruženjima iz svih oblasti poljoprivrede, a o detaljima  konkursa govorio je član Veća zadužen za ovu oblast, Nenad Bačanac.

‘’Pored svih aktualnih poziva Grada i Gradske opštine Lazarevac u poljoprivredi za individualna poljoprivredna gazdinstva, Gradska opšina Lazarevac danas raspisuje javni poziv ka udruženjima iz svih oblasti poljoprivrede. Ovim Javnim pozivom su obuhvaćena udruženja koja egzistiraju na GO Lazarevac.Imamo razvoj unapređenja  konjarstva, povrtarstva,pčelarstva i vinogradarstva.Iskoristiću priliku da sve poljoprivrednike uputim na udruživanje u bilo kom vidu,jer u ovoj eri poskupljenja hrane , mineralnih đubriva, goriva, udruživanje može da im donese opstanak na tržištu i mnogo bolju profitabilnosti i egzistenciju, pogotovo u udruživanju  u zadruge za koje će Javni poziv biti raspisan  negde u maju od strane Ministarstva za brigu o selu. Imate opštinu, imate Kancelariju za poljoprivredu koja će vam pomoći da napravite te prve korake ka registraciji zadruga ili udruženja. GO Lazarevac će i ove godine kao i u budućnosti uvek pomagati ne samo kroz ovakva financijska sredstva već na razne druge načine’’ rekao je on.

lazarevac.info / kissinfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti