15.9 C
Lazarevac

Komunalno preduzeće obeležilo slavu

Ceremonijom rezanja kolača, Javno preduzeće za komunalnu privredu „Lazarevac“ obeležilo je svoju slavu Đurđevdan. Domaćin slave ove godine bio je poslovođa Radne jedinice Parking servis Ivan Petković, dok će sledeće godine to biti upravnik Zelenila Uroš Dejanović. Rukovodstvo lazarevačkog komunalnog preduzeća svim građanima koji slave poželelo je srećnu slavu u želji da je provedu u miru sa svojim najbližima.

Uz slavsku molitvu i rezanje kolača, zaposleni u Javnom preduzeću za komunalnu privredu „Lazarevac“ i ove godine obeležili su Đurđevdan, slavu preduzeća. Domaćin slave ove godine je upravnik Parking servisa Ivan Petković, dok će sledeće godine to biti Uroš Dejanović, upravnik Zelenila. U ime preduzeća, svim kolegama i sugrađanima, srećnu slavu je poželela menadžerka Marija Petronijević.

Slavi komunalnog preduzeća prisustvovali su predstavnici opštine Lazarevac, kulturnih ustanova i drugih javnih preduzeća.

lazarevac.info / geminfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti