4.8 C
Lazarevac

Konkurs TO opštine Lazarevac za najlepšu fotografiju sa pecanja

Turistička organizacija gradske opštine Lazarevac raspisala je konkurs za najlepšu fotografiju sa pecanja. Konkurs je počeo 10. januara i trajaće do 10. marta tekuće godine. Nagrade za pobednike konkursa su sledeće, prva nagrada – šaranski štap i mašinica (Strategy 3,9 m i DAM Quick), druga nagrada – štap Feeder Trabucco Selektor i treća nagrada – varaličarski štap DAM Yagi Spin. Specijalne nagrade su tri dozvole za pecanje za fotografije trofeja, najlepšeg pecaroškog mesta i najskrovitijeg pecaroškog mesta.

Fotografije i prijave za konkurs sa osnovnim podacima učesnika poslati na e – mail adresu lakonkurspecanje@gmail.com. Svi zainteresovani sugrađani, fotografije nastale na teritoriji lazarevačke opštine, mogu slati do 10. marta. Lazarevačka TO, kao organizator ima prava zadržavanja fotografija u svrhu promocije turizma.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti