4.8 C
Lazarevac

Lazarevčani dobili prvu Lidl prodavnicu

Još jedna opština u Beogradu, Lazarevac, dobila je svoju prvu Lidl prodavnicu na adresi Vladike Nikolaja Velimirovića 2.

Lazarevčani su jutros od 8 časova imali priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta jedinog savremenog diskonta u Srbiji, koji je svojim potrošačima obezbedio dodatne akcije u danima otvaranja prodavnice. 

Prve potrošače u novoj prodavnici dočekala je pažljivo odabrana ponuda sa više od 1.800 proizvoda i otvaračke cene proizvoda sa popustima i do čak 40%, među kojima su bile omiljene krofne sa punjenjem od kajsije, sveže pečene u Lidlovoj pekari. Posebnu pažnju privukao je i uskršnji asortiman Favorina slatkiša poput čokoladnih jaja i novčića koji podsećaju na detinjstvo, figurica zeca i drugih životinja, kao i marcipana i medenjaka bogate arome.Foto: Promo

Pored redovnih akcijskih ponuda, kompanija Lidl Srbija je nedavno lansirala novu Lidl Plus aplikaciju koja svim potrošačima, omogućava da postanu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti kao što su to dodatne uštede uz personalizovane Kupone i Grebalice, ali i da kroz digitalni letak istražuju akcijske ponude. Da potrošači prepoznaju sve prednosti Lidl Plus aplikacije i da im je ona favorit, potvrđuje činjenica da je već duže vreme ova aplikacija na prvom mestu na rang listi Google Play-a u Srbiji*.

– Srećni smo što sada i potrošačima sa teritorije opštine Lazarevac kroz tematske i akcijske nedelje, Lidl plus aplikaciju, pažljivo odabranu ponudu naših brendova i brze kase možemo ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine. Otvorili smo prvu novu Lidl prodavnicu u ovoj godini, a sa nestrpljenjem već  iščekujemo i sledeće otvaranje – izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Kompanija Lidl Srbija, pored toga što konstantno ulaže u razvoj svoje prodajne mreže, otvaranjem Lidl prodavnice u Lazarevcu proširila je svoj tim za 25 novih kolega. Podsećanja radi, od nedavno je takođe raspisala i konkurs za čak 150 novih zaposlenih u budućem Logističkom centru u Lapovu, a od 1. marta povećala je i zarade svojim zaposlenima na svim nivoima. Zvanična potvrda o uspešnosti kompanije u segmentu zadovoljstva zaposlenih stigla je i ove godine kroz sertifikat za najbolje poslodavce na tržištu, „Top Employer Serbia“.

Radno vreme nove Lidl prodavnice je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

*na dan 24.3.2022., Google Play Store Srbija

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti