10.3 C
Lazarevac

Lusteri, SFRJ bend i DJ Vlada nastupaju na Festivalu zanatskog piva

Član Veća GO Lazarevac Nenad Bačanac pozvao je danas sve zainteresovane građane da u petak 03. septembra na platou ispred Rudarske česme u večernjim časovima posete Festival zanatskog piva i uživaju u pravom ukusu piva koja su produkt malih zanatskih pivara.

„Ponuda piva na štandovima biće slična kao i na prethodno održanim manifestacijama, a posetioce festivala će zabavljati DJ Vlada, lazarevački „SFRJ bend“ i na zahtev sugrađana ponovo će u Lazarevcu nastupiti bend „Lusteri“, rekao je Bačanac.

Bačanac je ovom prilikom istakao da je organizacijom ovog festivala želja opštine da podstakne nekog od naših sugrađana da proizvodnju piva i otvaranje male pivare prepozna kao šansu za biznis, a opština bi u skladu sa svojim mogućnostima pružila svu neophodnu pomoć u realizaciji ove ideje.

Nenad Bačanac je najavio i da će se tradicionalni Festival srpskih vina ove godine najverovatnije održati 1. oktobra uz učešće velikog broja srpskih vinarija.

lazarevac.info / GO Lazarevac

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti