10.3 C
Lazarevac

Majkama beba rođenim tokom januara 2022. godine danas su uručena dečija kolica

U Velikoj sali GO Lazarevac danas su majkama beba koje su rođene tokom januara 2022. godine, kao poklon od opštine Lazarevac uručena savremena tropoložajna dečija kolica. Majkama su dečija kolica uručili predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović i predsednik Skupštine Bojan Sinđelić.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević u svom obraćanju prisutnim roditeljima čestitao je prinove i poželeo im ovom prilikom uspešno roditeljstvo uz puno zdravlja i sreće.

Mislim da će ovaj vid poklona u vidu dečijih kolica, koja su po mom mišljenju zaista dobra i kvalitetna biti prava pomoć opštine u odrastanju vaše dece, kazao je Stević i dodao da opština Lazarevac veliku pažnju i brigu usmerava ka najmlađim sugrađanima, a da je dokaz tome i današnja podela izuzetno kvalitetnih kolica sa nosiljkama majkama beba koje su rođene tokom januara 2022. godine.

Stević je ovom prilikom najavio da će se i u narednom periodu nastaviti sa podelom poklon dečijih kolica svim majkama beba koje na svet dođu tokom ove godine, a već tokom marta, opština će započeti i podelu auto sedišta, za svu decu rođenu u 2021. godini.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti