15.9 C
Lazarevac

Mali u Lazarevcu sa penzionerima: Od zemlje na ivici bankrota napravili smo najbrže rastuću ekonomiju u Evropi

Danas je u Lazarevcu sa penzionerima razgovarao kandidat sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Siniša Mali koji se zahvalio na podršci koju pružaju politici koju vodi predsednik Vučić, jer smo upravo zahvaljujući toj podršci od zemlje koja je bila na ivici bankrota napravili najbrže rastuću ekonomiju u Evropi.

Siniša Mali, Lazarevac
FOTO: KURIR

Snagu i stabilnost javnih finansija pokazali smo u doba pandemije, naveo je Mali i podsetio na jednokratne pomoći koje je država isplaćivala najstarijim sugrađanima, čime smo pokazali snagu naše ekonomije, ali i brigu o penzionerima.

Penzije su danas sigurne, bezbedne, rastu iz godine u godinu, a do 2026. godine prosečna penzija iznosiće 500 evra, rekao je Siniša Mali.

Siniša Mali, Lazarevac
FOTO: KURIR

Penzioneri najbolje znaju da je u teškim vremenima važno imati jaku i stabilnu državu, a jedino politika Aleksandra Vučića obezbeđuje mir i stabilnost, zajedno možemo sve, zaključio je Mali.

lazarevac.info / Kurir

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti