15.9 C
Lazarevac

Nagrađeni najbolji studenti iz Lazarevca

Danas je u Velikoj sali Gradske opštine Lazarevac održana svečana dodela ugovora o nagradama studentima sa teritorije naše opštine na kojoj je predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima uručio je ugovore studentima i poželeo im da sanjaju velike snove i zamolio ih da nakon završetka školovanja ostanu u svojoj opštini.

Novčane nagrade studentima dodeljuju se u skladu sa uslovima iz ranije raspisanog javnog poziva, na koji su se student sa teritorije opštine Lazarevac prijavljivali. U skladu sa javnim pozivom nagrade se dodeljuju za dve kategorije studenata I to studentima sa minimalnom prosečnom ocenom 8,5 i sa minimalnom prosečnom ocenom 9,5. Novčane nagrade dobilo je 77 najboljih akademaca sa teritorije opštine Lazarevac.

Foto: GO Lazarevac

Čestitajući na postignutim rezultatima, predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević u obraćanju dobitnicima studentskih nagrada, izrazio je nadu, da će oni, nakon završetka školovanja ostati u Lazarevcu i doprineti razvoju grada.

Foto: GO Lazarevac

Studentima državnih fakulteta i fakulteta u inostranstvu sa minimalnom prosečnom ocenom studiranja 8,5 , kojih je 50, biće isplaćena sredstva u iznosu od 51.038 dinara, dok će 27 akademaca sa minimalnom prosečnom ocenom 9,5 dobiće sredstva u iznosu od 61.038 dinara.

Foto: GO Lazarevac

Dodeli ugovora studentima pored predsednika opštine prisustvovali su njegov zamenik Tomislav Rikanović, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić I njegov zamenik Željko Pavlović, kao I član Veća GO Lazarevac Rade Mirković.

lazarevac.info / GO Lazarevac

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti