15.9 C
Lazarevac

Naselje Orašac dobilo novo dečije igralište

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je otvorio novo dečije igralište u naselju Orašac. Ovo je četvrto dečije igralište, koje je otvoreno u proteklih mesec dana na teritoriji naše opštine.

„U narednih nekoliko dana, u zavisnosti od vremenskih uslova, očekuje nas parterno uređenje oko igrališta, postavljanje rasvete i video nadzora. Takođe se privode kraju radovi na izgradnji dečijih igrališta u mesnim zajednicama Trbušnica i Dudovica – Marinac“, istakao je Stević ovom prilikom i dodao da je u planu da se do kraja godine i početkom naredne izgradi još 16 dečijih igrališta u seoskim mesnim zajednicama počev od Vrbovna, Leskovca, Strmova, Županjca, Bistrice, Drena i ostalih.

Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac

„Svako dete sa teritorije naše opštine mora da ima podjednake uslove za igru i druženje, bilo da živi na selu ili u centralnom gradskom jezgru, i to je ono za šta se opštinsko rukovodstvo zalaže“ zaključio je predsednik Stević.

lazarevac.info / GO Lazarevac

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti