10.3 C
Lazarevac

Nastavlja se podela kolica bebama rođenim u 2022. godini

U Velikoj sali GO Lazarevac predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, sa saradnicima uručio je danas besplatna kolica za bebe porodicama sa teritorije GO Lazarevac koje su se od poslednje organizovane podele, do ovog trenutka javile na raspisani Javni poziv.

Ovom podelom u najvećoj meri bili su obuhvaćeni roditelji beba koje su rođene u periodu od početka maja do današnjeg dana, a koji su se prijavili i podneli potrebnu dokumentaciju u skladu sa ranije otvorenim Javnim pozivom.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević iskoristio je ovu priliku da u ime GO Lazarevac i svojih saradnika čestita prisutnim roditeljima prinove, uz konstataciju da je ostvarenje roditeljstva nešto najlepše što može da zadesi jednu osobu.

„Od početka godine podelili smo oko 200 dečijih kolica, kao još jedan vid pomoći i podrške novopečenim roditeljima i još jednom čestitam roditeljima na prinovama i pozivam roditelje koji se nisu prijavili na javni poziv za dodelu besplatnih kolica od opštine da to učine“, kazao je Stević.

lazarevac.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti