10.3 C
Lazarevac

Nastavlja se podela kolica bebama rođenim u oktobru 2022. godine

U Velikoj sali GO Lazarevac danas je nastavljena podela besplatnih kolica sa nosiljkom roditeljima čije su bebe rođene u oktobru u 2022. godini, a koji su se prijavili na već raspisan Javni poziv Gradske opštine Lazarevac.

Poklon kolica roditeljima su uručili predsednik GO Lazarevac Bojan Stević i članovi Veća GO Lazarevac Jovana Davidovac i Zoran Živanović.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević iskoristio je ovu priliku da u ime Gradske opštine Lazarevac i svojih saradnika čestita prisutnim roditeljima prinove.

„Gradska opština Lazarevac veliku pažnju usmerava ka svojim najmlađim sugrađanima. To pokazujemo podelom dečijih kolica sa nosiljkom, kao i podelom autosedišta. Od početka ove godine podelili smo preko 500 dečijih kolica, a sa ovim vidom pomoći nastavićemo i u narednoj godini”, rekao je Stević i tom prilikom čestitao novogodišnje i božićne praznike svim prisutnim roditeljima.

GO Lazarevac

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti