15.9 C
Lazarevac

Nastavljeno asfaltiranje puteva na teritoriji opštine Lazarevac

Lepo vreme poslužilo je za nastavak asfaltiranja na teritoriji Gradske opštine Lazarevac. U Mesnoj zajednici Stubica završeno je asfaltiranje Blagojevića kraja u dužini od oko 400m dok je danas započeto asflatiranje u Stepojevcu.

U Mesnoj zajednici Stepojevac danas je započeto asfaltiranje Karađorđeve ulice u dužini od 650m uz podršku JP „Putevi Beograda“. Ovaj putni pravac je od izuzetnog značaja za meštane jer povezuje dva dela Stepojevca. Radovi na asfaltiranju biće završeni u toku sutrašnjeg dana – dodao je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević.

U Mesnoj zajednici Stubica završeno je asfaltiranje Blagojevića kraja u dužini od oko 400m. Radove na asflatiranju obišao je i predsednik opštine Bojan Stević sa saradnicima i ovom prilikom istakao da je deonica koja je asfaltirana izuzetno važna za mešane ovog dela Stubice.

Moram da napomenem da smo u prethodnom periodu asfaltirali Kovačevića kraj u tri kraka, potpuno rekonstruisali Stubičku česmu i u saradnji sa PD „Vis“ otvorili 4 staze zdravlja za rekreativce ali i planinare. Nastavljamo dalje sa podjednakim ulaganjima u sve mesne zajednice na teritoriji Gradske opštine Lazarevac – dodao je Stević.

lazarevac.info / geminfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti