10.3 C
Lazarevac

Nikodijević razgovarao sa građanima Lazarevca

U okviru predizborne kampanje liste Ivica Dačić – premijer Srbije, Toma Fila – gradonačelnik Beograda sa građanima Lazarevca danas je razgovarao Nikola Nikodijević, predsednik beogradskog odbora Socijalističke partije Srbije.

Nikodijević je istakao da su uspeli u okviru kampanje da obiđu skoro sve opštine i mesne zajednice i da je veoma zadovoljan prijemom kod građana i velikom podrškom.

– Zahvalan sam našim ljudimau Lazarevcu koji na jedan dobar način predstavlјаји SPS. Lazarevac je uvek bio uporište socijalista. Ovi izbori su izuzetno važni za dalji nastavak razvoja Beograda i Srbije. Mi dobro znamo šta је potrebno Beogradu i Lazarevcu. Znam da građane ove opštine najviše zanima status RB Kolubara. Verujem da je potrebno da vratimo sistem od pre pet godina, ovo preduzeće mora da ima svog generalnog direktora, čovek iz Lazarevca treba da upravlja Kolubarom jer ljudi koji su odrasli u sistemu RB mogu najefikasnije rešavati probleme i voditi ovo preduzeće. – rekao je Nikodijević.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti