15.9 C
Lazarevac

Obeležen najveći hrišćanski praznik Božić u svim crkvama naše opštine

Božićnim liturgijama koje su ovoga jutra služene u svim crkvama i hramovima na teritoriji naše opštine uz prisustvovo velikog broja građana, na teritoriji naše opštine obeležava se najveći hrišćanski praznik Božić.

Gradska opština Lazarevac ove godine obezbedila je zlatnike za Božićne česnice koje su lomljene u hramovima širom naše opštine, a koje će ostati u vlasništvu onim najsrećnijima.

Predsednik gradske opštine Bojan Stević prisustvovao je Božićnim liturgijama u hramovima u Lazarevcu i Stepojevcu. Ovom prilikom Stević je svim građanima koji Božić slave po julijanskom kalendaru poželeo puno zdravlja, sreće, ljubavi i međusobnog razumevanja.

Obeležavanje Božića na teritoriji naše opštine započeto je sinoć kada je ispred svih hramova na teritoriji naše opštine nalagan badnjak uz vatromete i prisustvo velikog broja vernika.

GO Lazarevac

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti