10.3 C
Lazarevac

Odigrana predstava za decu „Avanture Pipi duge čarape“

Na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac odigrana je predstava za decu „Avanture Pipi duge čarape“ u produkciji „Hajde obraduj dan“. U pitanju je originalna priča o najjačoj devojčici na svetu koja je, u ovoj uzbudljivoj avanturi punoj neočekivanih obrta, uz pomoć najboljeg druga Sime, poštara Miće, baka Milke i dece, uspela da nadmudri kradljivce i spasi dragoceno blago.

Dečija predstava “Avanture Pipi duge čarape”, odigrana na letnjoj sceni Centra za kulturu Lazarevac, edukativnog je karaktera koja ima za cilj da decu nauči šta je pravo prijateljstvo. Ujedno je i podsetnik za svako dete da nikada ne zaboravi da su naše najdragocenije blago ljudi koje volimo, izjavila je glumica Tatjana Milanov.

Mališani uživaju u ovoj predstavi, koja je i interaktivna i omogućava da publika učestvuje u njoj. Namenjena je publici od dve do 12 godina, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i originalnom muzikom.

Predstava ” Avanture Pipi duge čarape ” na repertoaru je već dve godine i izvedena je preko 100 puta.

Ova predstava se menjala od trenutka od kada je nastala i menja se na osnovu toga kako deca reaguju na nju.

Produkcija “Hajde obraduj dan” u svom repertoaru ima 14 predstava. Projekti koje su realizovali na teritoriji grada Beograda su pozorište “Učilište”, “Atrakcije” kao i pozorište “Dugodevnica”. Trenutno je u planu da se projekat pozorište “Učilište” realizuje na teritoriji Palića.

lazarevac.info / GEM

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti