4.8 C
Lazarevac

Održana 9. redovna sednica Skupštine gradske opštine Lazarevac

Danas je u sali Centra za kulturu Lazarevac održana deveta redovna sednica Skupštine gradske opštine Lazarevac na kojoj su imenovani direktori javnih preduzeća. Na period od 4 godine za direktora JP za distribuciju toplotne energije „Toplifikacija“ Lazarevac imenovan je Vukašin Janjević, a na isti period za direktora Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ imenovan je Aleksandar Rakić. Za vršioce dužnosti direktora na period od 6 meseci za JP za izgradnju Lazarevca imenovan je Milan Platanić, dok je Marko Mijušković imenovan za v.d. direktora Centra za kulturu Lazarevac.

Pored imenovanih direktora na današnjoj sednici Skupštine usvojen je Plan i program rada za 2021. godinu „Prvog prigradskog pozorišta Lazarevac“, Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o osnivanju Ustanove kulture „Prvo prigradsko pozorište Lazarevac“, kao i Odluka o izmenama i dopunama Statuta Centra za kulturu Lazarevac.

lazarevac.info / Opština Lazarevac

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti