10.3 C
Lazarevac

Održana konferencija za medije pred utakmicu između FK Kolubare i Protera

Danas je u prostorijama kluba održana konferencija za novinare povodom najave utakmice u okviru 5. kola Linglong Super Lige Srbije koja će se odigrati između FK Kolubara iz Lazarevca i FK Proleter iz Novog Sada. Utakmica će se odigrati u ponedeljak, 16. agusta u 17 časova na stadionu Proletera u Novom Sadu.

„Čeka nas teška utakmica, idemo u goste nezgodnom protivniku koji je nedavno promenio trenera i ima još jedan motiv više za dokazivanje. Potrudićemo se da damo svoj msksimum i mislim da dobar rezultat neće izostati“ rekao je na današnjoj konferenciji igrač domaće Kolubare Andrija Radovanović.

Šef stručnog štaba FK Kolubara Dejan Đurđević je istakao da neće biti lako i da ni jedna utakmica ne može lako da se dobije jer niko nema tu vrstu kvaliteta da bez uložene maksimalne energije odnese bodove.

„Ekipa Proletera, koju smo dobro analizirali ima odlične potencijale i sigurno zaslužuju više bodova nego što imaju u ovom trenutku. Mi ćemo se truditi da ostanemo dosledni sebi, da razmišljamo o načinu naše igre i pokušamo da upišemo bar neki bod. Bilo koji bod po povratku sa teškog gostovanja za nas bi bio izuzetno značajan, a naše ambicije će uvek biti veće. Realnost je u ponedeljak“ rekao je Dejan Đurđević šef stručnog štaba FK Kolubara.

lazarevac.info / FK Kolubara

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti