15.9 C
Lazarevac

Opština Lazarevac obezbedila opremu za fudbalere

U prostorijama  Saveza sportova i Fudbalskog saveza  podeljena  je sportska  oprema  fudbalskim klubovima sa teritorije opštine Lazarevac.  Opremu je uručio predsednik opštine Bojan Stević.

“Opština Lazarevac je obezbedila opremu za šest fudbalskih klubova  koji se takmiče pod okriljem Fudbalskog saveza opštine Lazarevac  i jedan  tim koji se takmiči pod okriljem Fudbalskog saveza Beograda.“

Pored pomenute opreme u saradnji sa FS Lazarevac  i  Savezom sportova opštine, obezbeđena je i kotizacija  i plaćanje  troškova takmičenja fudbalskih klubova.

Stević je takođe naglasio da klubovi koji danas nisu dobili opremu dobili su ranije pomoć i to onu za koju su sami iskazali potrebu.  Neki su dobili mreže, lopte, dok su pojedini dobili i uređene sportske terene.

On  je iskoristio priliku da pozove roditelje da svoju decu upute na bavljenje sportom, ne samo fudbalom, već bilo kojom vrstom sporta kako bi ih sklonili od televizora i mobilnih telefona, što je kako je i sam rekao, najveće zlo, današnjice.

lazarevac.info / kissinfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti