15.9 C
Lazarevac

Otvoren 33. Festival humora za decu u Lazarevcu

U svečanoj sali Bilioteke „Dimitrije Tucović“ simboličnom predajom ključeva grada od strane predsednika GO Lazarevac Bojana Stevića učeniku trećeg razreda OŠ Dule Karaklajić Nikoli Sinđeliću svečano je otvoren 33. Međunarodni festival humora za decu.

Govoreći prisutnim gostima festivala predsednik GO Lazarevac Bojan Stević uputio je čestitke svim ovogodišnjim dobitnicima nagrada festivala i istakao da je opština Lazarevac i ove godine učinila sve da festival protekne u što boljoj atmosferi, prepunoj dečijih osmeha. Stević se ovom prilikom i zahvalio svim institucijama, preduzećima kao i svim pojedincima koji su pomogli da se ovogodišnji festival održi.

„Ostaje velika žal što zbog aktuelne epidemiološke situacije nećemo, drugu godinu za redom imati otrganizovanu veliku maskenbalsku povorku, ali bih pozvao roditelje da maskiranu decu dovedu u četvrtak 16. septembra u 17 časova gde će biti organizovano ocenjivanje maski“, kazao je Stević i dodao da je Festival humora za decu najlepša manifestacija koju Lazarevac ima jer su deca i njihova budućnost inspiracija svega onoga što svet odraslih radi.

Pre kraćeg kulturno umetničkog programa goste 33. Festivala humara za decu, među kojima je bio prisustan i veliki broj pisaca za decu pozdravila je ispred organizatora i direktorka Biblioteke „Dimitrije Tucović“ Jasmina Ivanković.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti