15.9 C
Lazarevac

Počeo sa radom šalter za podelu poklon vaučera Grada Beograda

U uslužnom centru Gradske opštine Lazarevac danas je sa radom započeo šalter za podelu besplatnih poklon vaučera za decu uzrasta do četvrte godine srednje škole.

„Tokom protekle nedelje Grad Beograd započeo je podelu besplatnih poklon vaučera u iznosu od 6.000 dinara u školama i vrtićima, a od danas u Uslužnom centru GO Lazarevac počela je podela vaučera za decu koja ne idu u vrtiće i koja idu u škole van teritorije grada Beograda“, rekla je povodom otpočinjanja rada šaltera članica Veća Jovan Davidovac.

„Za decu koja ne idu u vrtiće neophodno je da na šalter dođe jedan od roditelja, ne rođaci bake, deke i ostalo, znači isključivo je potrebno da dođe jedan od roditelja. Da sa sobom ponese svoj identifikacioni dokument, kao i zdravstvenu knjižicu deteta“, kazala je Jovana Davidovac i dodala je da je za decu koja idu u škole van teritorije grada Beograda za dobijanje poklon vaučera potrebno da jedan od roditelja pored svog identifikacionog dokumenta ponese na uvid i đačku knjižicu deteta ili potvrdu iz škole da dete pohađa tu ustanovu.

Šalter u Uslužnom centru GO Lazarevac biće otvoren svakog radnog dana od 07 do 15 časova i biće otvoren do 1. marta do kada će moći da se iskoriste, ali i preuzmu poklon vaučeri.

Pravo na poklon vaučere u iznosu od 6.000 dinara moći će da ostvare i sva deca koja se rode do 01. marta 2023. godine, a u ovom slučaju za tek rođenu decu s obzirom da nemaju zdravstvenu knjižicu potrebno je da roditelji ponesu izvod iz matične knjige rođenih ili otpusnu listu iz porodilišta.

GO Lazarevac

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti