4.8 C
Lazarevac

Podeljeni ključevi 15 traktora poljoprivrednicima sa teritorije GO Lazarevac

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović i član Veća GO Lazarevac Nenad Bačanac uručili su danas ključeve 15 traktora poljoprivrednicima sa teritorije naše opštine.

Nabavku ovih traktora i mašina subvencionisao je Sekretarijat za privredu Grada Beograda u iznosu od preko 60 procenata, a u zavisnosti od vrednosti traktora, posredstvom ranije raspisanog javnog poziva.

Svu logističku pomoć, prijem i obradu zahteva, pomoć pri popunjavanju dokumantacije neophodne za prijavu za navedeni javni poziv poljoprivrednicima su pružili zaposleni u Kancelariji za poljoprivredu GO Lazarevac.

Predsednik Stević ovom prilikom je istakao da su pored ovih 15 traktora, poljoprivrednici sa teritorije naše opštine dobili i subvencije za nabavku preko 80 komada priključne mehanizacije, čiju je nabavku Grad Beograd subvencionisao sa 80 procenata.

„Evidentno je da svake godine sve više poljoprivrednika sa teritorije naše opštine učestvuje na javne pozive grada i ostvaruje ozbiljne podsticaje za obnovu svoje dotrajale mehanizacije i opreme što je pokazatelj i dobrog rada Kancelarije za poljoprivredu“, zaključio je Stević.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti