10.3 C
Lazarevac

Ponovo na drumu – Regionalno otvaranje moto sezone 2022.

Moto Asocijacija Srbije tradicionalno i ove godine organizuje „REGIONALNO OTVARANjE MOTO SEZONE 2022“ u svim regionima Srbije. Sinhronizovano u 11:55 časova svi motociklisti su pozvani da startuju svoje motore.

Regionalno otvaranje moto sezone je u sledećim regionima i mestima: 16.04. u Zrenjaninu a 17.04.2022. godine u Užicu, Nišu, Šidu, Baroševcu – Lajkovcu, Despotovcu, Apatinu, Negotinu, Kovinu, Pančevu…

Okupljanje je od 10 do 12 časova i u nekim od regiona obaviće se blagoslov motociklista i motora.

„Centralno Otvaranje Moto Sezone 2022“ u organizaciji Moto Asocijacije Srbije, biće 23. aprila 2022. godine u Smederevu u čuvenoj smederevskoj Tvrđavi gde se inače tog dana zvanično otvara i sezona moto skupova u Srbiji koji su uglavnom svi humanitarnog karaktera pa tako i ovaj moto skup u organizaciji moto kluba Extrem (MAS) – Smederevo.

Moto Asocijacija Srbije je najveća i najdugovečnija organizacija u zemlji, čiji je predsednik lazarevčanin Rade Marković. Osnovani su 1994. godine i u članstvu imaju 40 moto klubova sa preko 2.000 članova motociklista iz Srbije i regiona.

Cilj ove akcije je povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i skretanje pažnje da su sa ovim lepim danima motociklisti brojniji pa se mole svi učesnici u saobraćaju da na vreme uključe svoj pokazivač pravca, i mole se da uvek dva puta pogledaju u retrovizor pre skretanja u željeni smer. Takođe, upućujemo apel svim vozačima da tokom vožnje ne koriste svoje mobilne telefone.

Ova akcija se tradicionalno realizuje u saradnji sa lokalnim samoupravama, Turističkim organizacijama i ostalim relevantnim državnim institucijama.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti