15.9 C
Lazarevac

Požar u Rudovcima, tri osobe povređene

U ulici Ive Andrića broj 10 u Rudovcima u noći između petka i subote došlo je do požara u stambenoj zgradi koja je sagrađena 1950. godine. Tačan uzrok požara nije utvrđen, ali se sumnja da je najverovatnije prouzrokovan kvarom na električnim instalacijama. U požaru koji je zahvatio svih 14 stanova tri osobe su povređene, od kojih su dve prebačene u Urgentni centar.

Stanare zgrade sa saradnicima obišao je i predsednik opštine Bojan Stević i obećao da će u što kraćem roku biti organizovano rešavanje problema, i izrazio nadu da će stanari do kraja večeri dobiti struju.

Opština Lazarevac je organizovala izlazak stručnih službi koje će zajedno sa Elektrodistribucijom Lazarevac pokušati da danas do kraja radnog dana izvrše sve potrebne provere kao i ateste i sve što je potrebno da se uradi i zameni, kao i nove satove i da na taj način pokušamo da do kraja večeri ponovo pustimo struju i osposobimo život u tim stanovima. Opština će narednih dana maksimalno u skaldu sa mogućnostima pomoći svojim sugrađanima koji žive u ovim stanovima kao i majci i ćerci koje su pretrpele najteže posledice odnosno najteže povrede nakon izbijanja požara. – rekao je Stević.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti