10.3 C
Lazarevac

Prošireno i asfaltirano 440 metara puta kroz Županjac ka Ibarskoj magistrali

Na inicijativu građana MZ Županjac, ali i drugih stanovnika Lazarevca danas se u Županjcu privode kraju radovi na asfaltiranju deonice puta koji prolazi kroz ovu mesnu zajednicu, a spaja Ibarsku magistralu i preko Ulice Milovana Lazarevića centralno gradsko jezgro.

Završne radove na asfaltiranju ovog puta danas je sa svojim saradnicima obišao predsednik GO Lazarevac Bojan Stević koji se ovom prilikom zahvalio Gradu Beogradu na pomoći na asfaltiranju deonice od ukupno 440 metara ovog izuzetno značajnog puta za sve građane Lazarevca.

„Uz podršku Grada Beograda uspeli smo da asfaltiramo ovu deonicu puta od 440 metara koja je bila u izuzetno lošem stanju, a radovima koji su izvedeni značajno smo izmenili dosadašnje stanje. Izvedenim radovima proširen je i sam trup puta, koji na pojedinim mestima sada iznosi i 9 metara“, kazao je Stević i dodao da će nakon završetka radova na asfaltiranju, na ovoj deonici biti postavljena propisana horizontalna i vertikalna signalizacija, a na pojedinim kritičnim deonicama puta biće postavljena i elastično – odbojna ograda, što će sve zajedno značajno doprineti povećanju bezbednosti svih onih koji će koristiti ovaj put.

lazarevac.info / Opština Lazarevac

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti