15.9 C
Lazarevac

Putevi na teritoriji GO Lazarevac očišćeni od snega

Putni pravci prvog prioriteta, putevi kojima prolaze autobuske linije su zahvaljujući dobrom organizacijom Štaba zimske službe GO Lazarevac bili potpuno očišćeni juče u prepodnevnim satima.

„Imali smo nekoliko manjih problema, uglavnom u seoskim mesnim zajednicama, koje smo zahvaljujući mehanizacijom i ljudstvom rešavali u hodu. Nakon toga smo krenuli sa čićšenjem svih drugih putnih pravaca na teritoriji opštine Lazarevac, uključujući i sva sela“, rekao je predsednik Bojan Stević i dodao da Štab zimske službe GO Lazarevac ima na raspolagnju 8 kamiona i 4 mašine za čišćenje snega kao i pomoć kolubarine mehanizacije.

Ekipe JPKP „Lazarevac“ su danas na terenu i rade na otklanjanju snega sa trotora i svih drigih javnih površina, kako bi se građanima olakšalo kretanje. Na teritoriji opštine Lazarevac postoji problem sa napajenjem električnom energijom određenog broja domaćinstava. Prema informacijama dobijenim iz Elektrodistribucije obavešteni smo da su sve ekipe na terenu i da ubrzano rade na otklanjanju kvarova koji su uglavnom nastali padovima dalekovoda i stabala.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti