15.9 C
Lazarevac

Rekonstruisan parking u Ulici Vojislava Voke Savića – ispod Nove robne kuće

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa svojim saradnicima obišao je rekonstruisan parking prostor u Ulici Vojislava Voke Savića, ispod Nove robne kuće. Radovi na rekonstrukciji ovog parkinga završeni su u roku od 90 dana.

„Parking prostor ima ukupno 101 parking mesto od čega je 8 mesta predviđeno za osobe sa invaliditetom. Kompletan parking popločan je granitnim kockama, u potpunosti je zamenjena vodovodna mreža i kišna kanalizacija, postavljeni zaštitni stubići, trotoari za pešake i nova led rasveta“ rekao je predsednik opštine Bojan Stević prilikom obilaska i dodao da očekuje da ovaj prostor, koji nije rekonstruisan od svoje izgradnje, bude potpuno priveden nameni za nekih 20-tak dana, u zavisnosti od vremenskih uslova.

„Rekonstrukcijom ovog parkinga dobijamo jedan moderan parking, kakav je potreban samom gradskom jezgru“ istakao je Stević.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti