15.9 C
Lazarevac

Sakupljanje i odvoz komunalnog otpada za vreme uskršnjih praznika prema ustaljenom rasporedu

Iz RJ “Komunalna delatnost” obaveštavaju korisnike usluga da će se sakupljanje i odvoz komunalnog otpada za vreme uskršnjih praznika, od 22. do 25. aprila vršiti prema ustaljenom rasporedu.

Takodje, tokom praznika će se vršiti i dodatno pražnjenje malih kanti na lokacijama gde za tim postoji potreba. Za dodatne informacije građani se tokom praznika mogu obratiti Kontakt centru JPKP “Lazarevac” 24 časa dnevno na broj telefona 011/8121 – 167.

Utovar i odvoz građevinskog otpada redovna je aktivnost zaposlenih iz RJ “Komunalna delatnost”. U građevinski otpad spada otpad koji nastaje prilikom nove gradnje, rekonstrukcije postojećeg objekta, sanacije ili rušenja.

Pored građevinskog materijala, zaposleni odvoze i otpad koji je spakovan u džakove (džakiran otpad) i za sobom ostavljaju čiste i uredne ulice, gradilišta, dvorišta i druga mesta. JPKP “Lazarevac” apeluje na građane da u slučaju potrebe odlaganja građevinskog materijala šuta kontaktiraju nas Kontakt centar na broj telefona 011/8129 – 830.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti