10.3 C
Lazarevac

Startuju pripreme uoči nove sezone- Đurđević ponovo na čelu Kolubare

Povodom početka priprema FK Kolubara pred novu sezonu Suoer lige Srbije 2022-2023. juče je obavljena prozivka igrača, a novina je da se na čelo tima vratio trener Dejan Đurđević.

On je čestitao igračima na prethodnoj sezoni .

’’Možda to ljudi ne znaju, ali ući u Super ligu  i igrati na način na koji je Kolubara igrala i bila potpuno ravnopravan takmac od prvog do poslednjeg kola, zaista je velika stvar. Pre svega zasluge idu ljudima koji vode klub, onda naravno igračima a po malo i stručnom štabu“, rekao je Đurđević. On je dodao da se saradnja nastavlja.

’’Čini mi se da će u jednom segmentu sada biti lakše, jer nisam dovoljno poznavao igrački kadar, sada su neke stvari definisane. Potrudićemo se da u ovom kratkom periodu nađemo adekvatne zamene za ljude koji su otišli.Prelazni rok je živa stvar i svaka nova sezona donosi nešto novo“, kaže on.

Pripreme za narednu sezonu odvijaće se u Lazarevcu do 22.juna gde su uslovi dobri, a nakon toga tim se ’’seli“ na Zlatibor, gde će ostati dve nedelje.

lazarevac.info / kissinfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti