15.9 C
Lazarevac

Stević obišao radove na izgradnji seoske kapele u Vrbovnu

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima Mesnu zajednicu Vrbovno gde su u toku radovi na izgradnji seoske kapele.

“Sa članom Veća Gradske opštine Lazarevac Aleksandrom Bulatovićem danas sam obišao meštane MZ Vrbovno i radove koji se izvode na igradnji kapele na seoskom groblju. Moram da napomenem da se pored kapele u Vrbovnu vrši izgradnja još četiri kapele na seoskim grovljima, a na još četiri se vrši rekonstrukcija, odnosno dogradnja. Trenutno se radi i projektno-tehnička dokumentacija za još tri kapele na seoskim grobljima, jer je to ono što građani ističu kao prioritet u njihovim mestima. Očekujem da će započete kapele biti stavljene u funkciju početkom 2022. godine.” – izjavio je Stević.

Odbornik u Skupštini Gradske opštine Lazarevac ispred Mesne zajednice Vrbovno Dragan Davidović zahvalio se Steviću i njegovim saradnicima na radovima na izgradnji kapele.

U sradnji sa Javnim preduzećem Direkcija za izgradnju Beograda trenutno se izvode i radovi na proširenju više seoskih grobalja. Po završetku ovih radova i izrade projekata počeće izgradnja kapele u Lukavici i proširenje i uređenje postojeće u Drenu.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti