4.8 C
Lazarevac

Stević: Razumem nezadovoljstvo građana zbog problema sa vodosnabdevanjem, trajno rešenje nakon izgradnje fabrike „Makiš 3“

Predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obratio se građanima povodom problema sa vodosnadbevanjem.

„Razumem ogromno nezadovoljstvo građana zbog problema sa vodosnabdevanjem sa kojim se suočavamo u poslednje vreme, ali ovaj problem nije nastao poslednjih devet godina, već je on višedecenijski. Ja nisam osoba koja se krije i beži od problema, već sam spreman da se sa svakim problemom direktno suočim. Početkom naredne nedelje bušenjem dva do tri bunara na izvorištu „Peštan“ ovaj problem ćemo kratkoročno rešiti.

Posle velikog broja sastanaka održanih na ovu temu, urađenih projekata i brojnih različitih mišljenja stručnih lica iz ove oblasti, u ovom trenutku smatram, da će dugoročno i trajno rešenje vodosnabdevanja centralne zone Lazarevca biti moguće nakon izgradnje fabrike „Makiš 3“.

U međuvremenu, radimo i uradićemo zajedno sa Gradom Beogradom i Republikom Srbijom da pijaća voda po prvi put dođe u brojna lazarevačka sela, koja vodu do sada nisu imala. Kao stanovnik ovog grada još jednom želim da istaknem da razumem ljutnju građana koji redovno plaćaju vodu, a koju u ovim letnjim mesecima nemaju u dovoljnim količinama, ali i da apelujem da do poboljšanja situacije vodosnabdevanja, na kojoj svakodnevno radimo, racionalno troše vodu.“ – rekao je Stević.

lazarevac.info / Kiss FM

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti