10.3 C
Lazarevac

Sutra Lidl u Lazarevcu otvara vrata

Sutra, tačnije 24. marta stanovnici, Lazarevca doživeće iskustvo kupovine u Lidlu i da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu koji čini više od 1.800 proizvoda.

Kompanija Lidl Srbija je i ovaj put za izgradnju svoje prodavnice angažovala za glavnog izvođača radova srpsku firmu i oko 20 domaćih podizvođača.

Lidl tim će se otvaranjem prodavnice u Lazarevcu proširiti za više od 25 novih kolega koji trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad i koje očekuje moderno radno okruženje, petodnevna radna nedelja i plaćen svaki minut rada. Podsećanja radi, kompanija Lidl Srbija je nedavno raspisala konkurs za čak 150 novih zaposlenih u budućem Logističkom centru u Lapovu, a od 1. marta povećala je i zarade svojim zaposlenima na svim nivoima.

Da Lazarevčani mogu da očekuju sve novitete koje Lidl donosi, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović:

„Potrošači će imati priliku da u svom gradu isprobaju i novu „Lidl Plus“ aplikaciju koja im pruža mogućnost da postanu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti kao što su to dodatne uštede, personalizovani Kuponi, ali i da kroz digitalni letak istražuju akcijske ponude“.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti