4.8 C
Lazarevac

Tradicionalna tucijada udruženja Ujedinjeni za Lazarevac

Tradicionalnom tucijadom, Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ obeležilo je najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs. Aktivisti ovog udruženja svim pravoslavnim vernicima čestitali su vaskršnje praznike, u nadi da će ih provesti sa najmilijima u miru i blagostanju. Ovogodišnji pobednik tucijade bio je Dragan Kondić.

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovalo je tradicionalnu vaskršnju tucijadu u svojim prostorijama. Ove godine pobednik je bio Dragan Kondić. Najradosniji hrišćanski praznik svim pravoslavnim vernicima u ime udruženja čestitao je Stevan Bajović.

Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ iz godine u godinu ima sve veću podršku sugrađana i beleži povećanje članstva. Kažu da su vrata njihovih prostorija otvorena za sve ljude dobre volje i njihove ideje.

Članove udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ 8. maja čeka obeležavanje slave, svetog apostola Marka. Domaćin slave ove godine je Dušan Arsović.

Ovo udruženje nastavlja i u budućnosti sa svojim redovnim humanim aktivnostima, kao što su dobrovoljno davanje krvi, prikupljanje čepova za ortopedska pomagala i humanitarne pomoći ugroženim porodicama, pojedincima kao i brojnim ustanovama socijalne zaštite.

lazarevac.info / geminfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti