15.9 C
Lazarevac

Turistička organizacija GO Lazarevac na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija GO Lazarevac se na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u regionu 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavio kao  poželjna turistička destinacija za inostrane i domaće goste, sa atraktivnim urbanim i ruralnim sadržajima.

Turistička oganizacija je tokom sajma dogovorila saradnju sa brojnim lokalnim Turističkim organizacijama u cilju napretka razvoja turizma, ugostiteljstva, sporta i ukupne turističke razmene. Posebna važna je i ostvarena saradnja sa Udruženjem hotelijera Beograda iz razloga što je naš najveći fokus za privlačenje posetioca na Gradu Beogradu kao ogromnom potencijalu. Naša ponuda je bila i deo celine ponude Turističke organizacije Beograda, dok smo sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju ostvarili  kulturno umetnički program posvećen negovanju tradicije.

Posetici našeg štanda imali su priliku da se upoznaju sa atrakcijama našeg grada  u kulturi, kalendarom manifestacija, istoriji i tipičnog lokalnom načinu života u Srbiji tj u Lazarevcu. Tokom trajanja sajma poseban fokus smo ukazali na nove brošure o Crkvenom nasleđu Lazarevca i Pešačko biciklističkim stazama i aktivnom odmoru u Lazarevcu.

Naša organizaci trenutno radi na prikupljanju podataka o našim jezerima potencijalim za pecanje, slične aktivnosti se odnose i na lovni turizam. Sabrali smo ponudu medicinskog turizma i očekujemo nove brošure u 2022 godini. Na ovaj način predstavićemo nove lepe sadržaje i potencijale opštine Lazarevac.

lazarevac.info / kissinfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti