15.9 C
Lazarevac

Turistička organizacija Lazarevca na Sajmu turizma, vina i ugostiteljske opreme

Turistička organizacija opštine Lazarevac uzeće učešće na tri sajma u okviru štanda Turističke organizacije Beograda. U pitanju su 43. Međunarodni sajam turizma od 24. do 27. marta, Sajam vina 25. i 26. marta, kao i Sajam horeka opreme – ugostiteljske opreme od 24. do 27. marta.

Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu – 43. Međunarodni sajam turizma, posle jednogodišnje pauze, održaće se od 24. do 27. marta. Slogan „Između planina i mora“ poziva ljubitelje putovanja da iz bogate sajamske ponude odaberu tradicionalno aktuelna letovanja na moru ili planinski turizam i aktivne ture.

Na Sajmu turizma biće dostupna ponuda skoro celog sveta, preko 40 turoperatora i agencija će predstaviti svoju ponudu, ali i velike nacionalne turističke organizacije. Ove godine akcenat je na turističkoj ponudi naše zemlje. Pod ovim sloganom ‘Između planina i mora’, gde će se ljudi odlučivati tokom leta za morske destinacije, ali planine, reke i jezera su nešto čime je Srbija bogata i to je u opticaju. Predstaviće se sve ono što Srbija ima da ponudi i to u hali 4.

Uporedo sa Sajmom turizma održava i Sajam vina – 25. i 26. marta, kao i 17. Međunarodni Sajam horeka opreme – ugostiteljske opreme od 24. do 27. marta.

lazarevac.info / geminfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti