4.8 C
Lazarevac

U prethodnih nedelju dana novi asfalt u šest ulica u seoskim mesnim zajednicama

Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, na teritoriji Gradske opštine Lazarevac i danas je nastavljena akcija asfaltiranja ulica i puteva u seoskim mesnim zajednicama.

Radove na asfaltiranju Jankovića puta u MZ Mirosaljci, obišao je predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Sević sa saradnicima, koji je i ovom prilikom istakao da će se i u narednim danima, ukoliko to vremenski uslovi dozvole nastaviti sa započetom praksom svakodnevnog asfaltiranja po jedne ulice ili puta u seoskim mesnim zajednicama na teritoriji naše opštine. U sklopu ove aktivnosti planirano je asfaltiranje ukupno 21 ulice u 22 mesne zajednice.

Pored Jankovića puta u MZ Mirosaljci koji je asfaltiran danas, u prethodnih nekoliko dana novi asfalt dobili su i stanovnici Mesne zajednice Bistrica – Ristićeve ulice, MZ Junkovac – ulice u Markovića kraju, MZ Dren – ulice Jankovića kraj, MZ Stubica – tri kraka u Kovačevića kraju i MZ Petka – ulica Miloševića sokak.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti