10.3 C
Lazarevac

U toku radovi na rekonstrukciji svlačionica, a na proleće i dečije igralište u Strmovu

Pored radova na putnoj infrastrukturi u Mesnoj zajednici Strmovo u toku su i radovi na rekonstrukciji objekta svlačionica na fudbalskom stadionu u ovom mestu. Radove na ovom objektu obišli su predsednik opštine Bojan Stević i zamenik predsednika Tomislav Rikanović.

Zamenik predsednika Tomislav Rikanović istakao je ovom prilikom da se pored ulaganja u putnu infrastrukturu u MZ Strmovo, pre svega u skladu sa zahtevima koji su dobijeni u razgovoru sa građanima Strmova ulaže i u razvoj sporta. Upravo u skladu sa tim zahtevima građana uloženo je u rekonstrukciju jednog dela objekta fudbalskog kluba, koji koriste fudbaleri, a koji će već do početka jesenjeg dela prvenstva biti priveden nameni, kazao je Rikanović.

Sledeći odgovornu politiku Vlade Republike Srbije i predsednika Srbije Aleksandra Vučića trudimo se da podjednako ulažemo u sve delove naše opštine kako u gradskim, tako i prigradskim mesnim zajednicama bez pravljenja bilo kakve razlike, rekao je zamenik predsednika GO Lazarevac i ovom prilikom najavio da će za najmlađe stanovnike Strmova već početkom naredne godine biti izgrađeno savremeno dečije igralište sa mobilijarom za igru kakav imaju brojna dečija igrališta koja su izgrađena u prethodnih nekoliko godina u velikom broju gradskih i prigradskih mesnih zajednica u našoj opštini.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti