15.9 C
Lazarevac

U toku su završni radovi na asfaltiranju dve ulice u Trbušnici i Leskovcu

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je obišao mesnu zajednicu Trbušnica gde se privode kraju radovi na asfaltiranju Ulice Pavla Bakića, poznatije kao Ranđića kraj u dužini od 1000 metara.

„Ovaj putni pravac, koji po prvi put dobija asfalt izuzetno je važan, jer povezuje dva kraja Trbušnice, ali i mesne zajednice Trbušnica i Kruševica. Obećali smo ovaj put meštanima Trbušnice i danas smo to obećanje i ispunili“, rekao je Stević i dodao da je planirano da se radovi u nekoj drugoj mesnoj zajednici na teritoriji naše opštine nastave već sutra, ukoliko to vremenski uslovi dozvole.

Pored Ulice Pavla Bakića u MZ Trbušnica, radovi se izvode i u mesnoj zajednici Leskovac gde bi sutra trebalo da se završi asfaltiranje ulice Lukića kraj u dužini od 500 metara. U ovoj ulici novi asfalt po prvi put će biti urađen na deonici od 300 metara, dok se na deonici od 200 metara, rekonstruiše postojeći asfalt koji je u izuzetno lošem stanju.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti