15.9 C
Lazarevac

U toku treća po redu manifestacija ocenjivanja voćnih rakija

U vinskom podrumu „Milojaš” u Burovu danas se održava treća po redu manifestacija ocenjivanja voćnih rakija. Organizatori ove manifestacije su Udruženje vinara, vinogradara i ljubitelja vina „Zeočki vinogradi” i Gradska opština Lazarevac.

Predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Stević posetio je sa saradnicima današnju manifestaciju i ovom prilikom istakao da je broj pristiglih uzoraka rakija sa teritorije naše opštine dokaz kvalitetnog ulaganja opštine u razvoj voćarstva.

„Ulaganje u sadni materijal i pomoć poljoprivrednicima posredstvom našeg Saveta za poljoprivredu i Kancelarije za poljoprivredu u ostvarenju raznih podsticaja polako daje rezultate. Za najbolje rakije i ove godine Gradska opština Lazarevac pripremila je prigodne nagrade“, istakao je ovom prilikom predsednik Stević.

Sve pristigle uzorke rakija ocenjuje eminentna tročlana komisija sastavljena od profesora Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

GO Lazarevac

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti