15.9 C
Lazarevac

Uželeli smo se bine i publike – Amadeus bend u Lazarevcu

Koncert grupe ’’Amadeus bend ’’ održan je večeras na platou ispred lazarevačkog Centra za kulturu a ekipa radija Kiss Fm ugrabila je par trenutaka neposredno pred početak tonske probe da sa pevačem Bojanom Tasićem razmeni par rečenica.

‚‚Publika nam je ovde poznata ali nismo dugo bili, tako da očekujem da će večeras biti dobra žurka. Mi smo jedva čekali da se sve ovo sa Korona virusom polako vrati u normalu  jer nam je falila i bina i druženje sa publikom. Izdali smo novu pesmu, koja je omaž i sećanje na našeg bubnjara Tokana koji je preminuo od Korone pre godinu ipo dana .

Posao se polako otvara, družimo se sa našom publikom a raspoloženje je potpuno drugačije, osmesi su na licima i drago mi je zbog toga. Posle ove pesme koju smo izbacili pre mesec dana, radimo na novoj pesmi koja bi trebalo da izađe pred leto, nadam se početkom juna.

Leto nam je inače uvek radno tako da, daće Bog  da i ovoga puta bude tako“, kaže Tasić.

lazarevac.info / kissinfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti