15.9 C
Lazarevac

Završetak parkirališta kod Nove robne kuće krajem novembra

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima obišao je danas radove na rekonstrukciji i izgradnji parking prostora u Ulici Vojislava Voke Savića, kod objekta Nove robne kuće.

Zahvaljujući razumevanju zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, grada Beograda, kao i čelnih ljudi JP „Putevi Beograda“, ali i projektu koji je Gradska opština Lazarevac pripremila, krenulo se u rekonstrukciju ovog parking prostora koji je za Lazarevčane izuzetno važan. Po završetku radova, koji nas očekuju do kraja novembra, ovaj prostor će dobiti dodatnih 22 parking mesta.

Predsednik gradske opštine Lazarevac je prilikom obilaska radova izrazio zadovoljstvo dinamikom izvođenja radova, koji su prethodnih dana intenzivirani.

„Završetkom radova dobijamo dodatnih 22 parking mesta, odnosno 110 ukupno, novu kišnu kanalizaciju, slivničke veze, kompletnu javnu rasvetu i video nadzor. Biće i rekonstruisani trotoari granitnim pločama i obezbeđeni stubovima u cilju bezbednosti naših sugrađana i svih učesnika u saobraćaju“, rekao je Stević ovom prilikom i izrazio zahvalnost gradu Beogradu i JP „Putevi Beograda“ na razumevanju i ulaganjima u našu opštinu.

lazarevac.info

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti