15.9 C
Lazarevac

„Zeleni“ na štandu OO SPS u Stepojevcu

Predsednik stranke „Zeleni Srbije“ Ivan Karić posetio je danas u Stepojevcu štand Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Lazarevac a povod posete bila su obeležavanja dva važna datuma ali i razgovori na temu značaja očuvanja životne sredine.

„Danas je godišnjica od početka NATO agresije na Srbiju i govorimo o tome da se desio ekocid koji i dalje traje i čije posledice još uvek nismo ispitali. Još jedan značajan razlog moje posete jeste i godišnjica velikog beogradskog zemljotresa iz 1922. godine, čiji je epicentar bio u Lazarevcu i koji je prekretnica u poznavanju seizmologije. Lazarevac je danas i u fokusu seizmološke javnosti“ ‚ rekao je Karić.

Kandidat za narodnog poslanika Opštinskog odbora SPS Lazaerevac Marko Mijušković pohvalio je saradnju sa svojim koalicionim partnerima.    

„Smatramo da smo mi prvi u Srbiji krenuli  sa pričom i aktivizmom koji se odnosi  i na zelenu energiju i na sve ono što Zeleni u smislu ekologije i zdravog  i čistog života  nose u sebi. To smo mi kao koalicija započeli prvi u Srbiji  i smatramo da je to jedna od stvari koje bi svi građani Srbije trebalo da znaju“ istakao je Mijušković. On je takođe izrazio uverene o dobrim rezultatima ove koalicije na predstojecim izborima.

lazarevac.info / kissinfo.rs

Najnovije

Crveni krst Lazarevca dobio novo kombi vozilo

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima danas je zajedno sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Beogradu Anke Konrad, uručio ključeve novog kombi...
Vesti